Bariere Automate CAME, Bariere Automate Preturi, Bariere Auto CAME, Accesorii Bariere Automate CAME, Fotocelule Bariere CAME, Brat Bariera CAME

Bariere Automate CAME cu brat de 2 metri

Bariere auto CAME GARD 2

Pentru pasaje de 2.5m pana la 4m: Bariera automata Came cu miscare rapida este solutia ideala cand ai nevoie de a verifica si selecta pasajul stradal si acces parcare. Este disponibila cu motoare la 230V si 24V si carcasa speciala din otel inox.

 

                                                                        Va trimitem o Oferta de Pret in maxim 5 minute.Bariere Automate CAME cu brat de 4 metri

Bariere auto CAME GARD 4

Pentru pasaje pana la 4 metri Came Gard 4 este noua bariera automata stradala, proiectata pentru a regla traficul locatiilor rezidentiale sau al locatiilor de uz intensiv. Construita cu un profil elegant, cu muchii rutunjite sa fie mai rezistenta la presiunea vantului. Noul design permite amplasarea in orice ambient.intr-o forma armonioasa.

                                                                        Va trimitem o Oferta de Pret in maxim 5 minute.Bariere Automate CAME cu brat de 6 metri

Bariere auto CAME GARD 6

Inovatie si design: pentru toate conditiile inclusiv siguranta. Acestea sunt cele mai recente caracteristici adaugate liniei Came. Conturul modelat gentil si colturile rotunjite contracareaza efectul de alunecare si integreaza perfect bariera in orice mediu.

 

                                                                        Va trimitem o Oferta de Pret in maxim 5 minute.Bariere Automate CAME cu brat de 8 metri

Bariera automata LIFE SUPRA 8

O versiune de bariera care actioneaza un brat de 8 m lungime pentru a putea gestiona pasaje speciale precum cele industriale si de autostrazi... Echilibrare cu contragreutate: ajustabila in functie de dimensiunile modulelor ce pot fi adaugate sau indepartate.

                                                                        Va trimitem o Oferta de Pret in maxim 5 minute.Bariere Automate CAME cu brat de 12 metri

Bariera automata LIFE SUPRA 12, cu picior de sustinere

Pentru pasaje pina la 12 metri: special construit pentru pasaje industriale largi; Gard 12 este un operator iesit din comun; este un produs exceptional cand vine vorba de fiabilitate si forta; prezinta doar varianta de 24 Volti. Gard 12: este un sistem cu adevarat unic;

                                                                        Va trimitem o Oferta de Pret in maxim 5 minute.Bariere Automate CAME cu alte lungimi ale bratului

Bariere pentru pasaje pina la 12 metri: special construite pentru pasaje industriale largi; Bariera CAME este un operator iesit din comun; este un produs exceptional cand vine vorba de fiabilitate si forta; prezinta doar varianta de 24 Volti. Gard 12: este un sistem cu adevarat unic; o versiune de bariera care actioneaza un brat de 12 m lungime pentru a putea gestiona pasaje speciale precum cele industriale si de autostrazi... Echilibrare cu contragreutate: ajustabila in functie de dimensiunile modulelor ce pot fi adaugate sau indepartate.

  Va trimitem o Oferta de Pret in maxim 5 minute.Table(s)

Nume*
E-mail dvs*
Adresa
Telefon
Subiect*
Mesaj*