Bariere Automate, Bariere Auto, Bariere Automate Preturi, |Bariera Automata, Bariere Manuale, Stalpi Retractabili .

 
   
 
Telefoane:  
  0736.14.10.45   Oferte
   
   
FIX / FAX  
   
E-mail: office@automate-bariere.ro
Site: www.automate-bariere.ro
   
   
 
   
   
   
   
Adresa:  
   
Cod Fiscal:  
Registrul comertului:  
Cont:  


               

Cerere de Oferta

Completati cu datele Dumneavostra, pentru a primi o oferta in maxim 5 minute.

Nume*
E-mail dvs*
Adresa
Telefon
Subiect*
Mesaj*
   


Bariere Automate

Bariere Automate cu encoder pentru parcari de tip privat, public si industrial. Puternice si rapide datorita moto reductorului electro magnetic 24Vcc, cu putere de 300W si cuplu de pana la 250Nm. Deschiderea completa la 90 grade se realizeaza in numai 1.8sec.

Aceste Bariere Automate sunt ingenioase: avand o selectie master/slave sincronizeaza automat doua bariere automate opuse, permitand automatizarea trecerilor pana la 8 si 12m. Bariere Inteligente: inversarea automata a manevrei in cazul intalnirii unui obstacol.

Unitatea de comanda corecteaza automat eventuale neconcordante legate de variatii ale conditiilor climatice sau lipsa de intretinere Sigure: accelerare si incetinire, la inceputul si la sfarsitul fiecarei manevre. Comode: compartimente separate pentru componentele electronice si mecanice permit accesul cu usurinta la unitatea de comanda, dispusa in partea superioara chiar sub capacul detasabil al cutiei. Capacul frontal se deschide exclusiv pentru a permite accesul la partile mecanice. Unitate de comanda sofisticata si performanta, de o conceptie noua adopta un sistem revolutionar de administrare a fortei, a vitezei si a miscarilor lente. Sunt modele destinate oricarui tip de trafic, si se pot monta pe orice tip de sol.

 

 

  •